Individualni rad

Rad kroz individualne treninge namijenjen je radu sa mladim natjecateljima bez obzira da li su iz našeg kluba ili samo kratko borave u našem kraju. 

Treninzi se održavaju van uobičajenih trening rasporeda, a najviše se održavaju tijekom ljetnih mjeseci.

O programu

Ovisno od natjecatelja do natjecatelja, treneri u dogovoru slažu program rada te ga kroz period od tjedan dana ili više prolaze sa natjecateljem. 

Mnogi Hrvatski karatisti, kao i natjecatelji iz stranih zemalja svako ljeto svraćaju kako bi se educirali i ostvarili napredak u radu sa našim stručnim timom. 

TAD TEAM - natjecatelji

LEO LAZAR

Sportski početak
Karate sam počeo trenirati tako što sam pratio moju stariju sestru Antoniu na treninzima. Moja mama Višnja i ja bi smo redovno dolazili gledati njezine treninge, a jednoga dana sam došao u klub i sam probao trenirati. Odmah sam se zaljubio u sport i ta ljubav i danas traje. Pošto su me jako dojmile karate borbe kada sam ih gledao, stvorio sam želju za nastupima u borbama, kasnije sam tu želju sebi i ispunio.

Karate uspjesi
Karate treniram već 14 godina, a moji najveći uspjesi su:

  • odlazak na Svjetsko prvenstvo na Tenerife 2017.godine
  • brončana medalja sa Svjetske lige mladih u Umagu 2019.godine
  • zlatna medalja na Croatia Openu u Rijeci 2021.godine

Malo mi ostaje žala za dva tijesno izgubljena finala na državnom prvenstvu 2019. i 2021.godine. U oba finala sam vodio, no nisam uspio zadržati prednost te sam na kraju završio kao viceprvak.

Sportski idoli
Sportski idoli na koje se najviše ugledam su: Rafael Aghayev (Karate), Muhammad Ali (Boks), Novak Đoković (Tenis), Conor Mcgregor (UFC) i Kobe Bryant (Košarka). A stil sportaša koji najviše preferiram gledati su dominantni napadači (fighteri) u svojim sportovima.

Školski status
Moj školski status je taj da trenutno pohađam 4. razred Salezijanske klasične gimnazije. Želja mi je upisati Kineziološki fakultet u Zagrebu.

Ciljevi za budućnost
Moja najveća sportska dostignuća koja želim ostvariti su seniorska zlatna medalja na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Također bih u mlađe-seniorskoj konkurenciji htio biti prvak države i medaljaš na Europskom prvenstvu.

TIA MAMELEDŽIJA

Sportski početak
Karate sam izabrala zato što sam još od djetinjstva pokazivala interes za bavljenje borilačkim sportom. Već više od 10 godina sam u karate sportu i nisam požalila odluku iz dječjih dana.

Karate uspjesi
Moji najveći ostvareni uspjesi su:

  • Medalje sa državnih prvenstava – od njih nekoliko, najdraža i najznačajnija je ona seniorska koju sam osvojila Na PH-e 2021. (Bronca).
  • Srebro na svjetskom kupu mladih 2016. mi je bio prvi veliki rezultat na međunarodnoj sceni.
  • Također među najznačajnije rezultate spada i nastup na EP-u 2020. godine (Budimpešta) koji sam izborila u kategoriji kadetkinja -54kg.

Sportski idoli
Što se tiče idola, osobno nemam neke idole. Poštujem i cijenim sve uspješne, disciplinirane i ostvarene profesionalne sportaše.

Školski status
Moj školski status je da trenutno pohađam Ekonomsku srednju školu u Rijeci (4. Razred), a namjeravam upisati studij za međunarodne odnose.

Ciljevi za budućnost
Moja velika želja je stati na postolje na Svjetskom ili Europskom prvenstvu. Također želim ostvarivati što veće rezultate i na ostalim velikim međunarodnim natjecanjima. U 2022. godini želim upisati željeni fakultet te ostvariti svoje sportske ciljeve u ovoj godini.

NINO DONADIĆ

Sportski početak
Karate treniram od svoje 4. godine. Premda mi karate nije bio prvi izbor jer sam htio trenirati gimnastiku, što zbog blizine dvorane – što zbog poticaja roditelja odabrao sam karate i karate klub TAD. Od tada do danas je prošlo 13 godina i koliko znam trenutno uživam status najdužeg aktivnog člana kluba (ovo se odnosi na omladinski pogon kluba).

Karate uspjesi
Moji najveći ostvareni uspjesi su:

  • 3 zlata na državnim prvenstvima (Kadetski i Juniorski prvak Hrvatske)
  • Odlazak na Europska prvenstva u Dansku (2019. godine) i Finsku (2021. godine)

Sportski idoli
Nemam neke sportske idole, no imam omiljeni stil sportaša koje volim gledati u svim sportovima. Brzini i dominatni sportaši su moji favoriti u raznim sportovima koje pratim.

Školski status
Moj trenutni školski status je da sam učenik 3. razreda Prve Riječke Hrvatske Gimnazije, a još nisam definitivno odlučio koji faks želim pohađati nakon srednje škole.

Ciljevi za budućnost
Moje želja je da postanem seniorski prvak države što ću pokušati već ove godine. Također u ovoj godini namjeravam postati prvakom Hrvatske u svojoj kategoriji mlađih seniora, plasirati se na EP koje se održava u Češkoj ovog Lipnja i ako bude sve kako planiramo, stati na Europsko postolje.