TADovska karate škola

Postanite dio naše kulture uspjeha.
Svakodnevno vršimo upise novih članova u klub.

Naša karate škola iznjedrila je mnoge osvajače državnih, Europskih i Svjetskih odličja. Naši treneri konstantno se educiraju i unaprijeđuju svoje znanje o treningu kako bi pružili što bolju uslugu našim članovima u klubu.

Vrhunski rezultati postignuti u svim uzrasnim kategorijama govore o uspješnosti programa koje pohađaju naši članovi. Provjerite o kakvim programima pričamo i pridružite se našem kolektivu koji svakim danom postaje sve veći.

Trening programi

KARATE VRTIĆ

od 4 do 8 godina starosti

Vrtićka grupa uživa u mixu vježbi prilagođenom baš njihovom uzrastu. Kroz trening program oni razvijaju osnove motorike pokreta i kordinacije.

KARATE ŠKOLA

od 7 do 12 godina starosti

Školska grupa zbližava članove sa karate vještinom. Polaznici grupe počinju upoznavati karate sport kroz učenje o tradicionalnom načinu karate-a.

NATJECATELJSKE GRUPE

od 11 godina na više

Natjecateljske grupe kluba prezentiraju sve ono najbolje i jedinstveno u radu našeg kluba.

INDIVIDUALNI RAD

Rad kroz individualne treninge namijenjen je radu sa mladim natjecateljima bez obzira da li su iz našeg kluba ili samo kratko borave u našem kraju.

Tadovci dobivaju više

Klupska Facebook grupa „TAD Team“ služi nam da vam prenesemo sve najvažnije informacije vezane uz rad kluba. Grupa je zatvorenog tipa (isključivo aktivni članovi kluba imaju pravo pristupa sadržaju grupe), a u grupi objavljujemo sadržaj vezan uz naše treninge, nastupe, ciljeve i interne klupske aktivnosti. Ukoliko želite postati član grupe, potrebno je poslati zahtjev za članstvom, a administratori grupe će vam nakon kratke provjere odobriti zahtjev.

U potrazi za novim talentima

Vaše dijete pokazuje sportske predispozicije ali još se nije ostvarilo u sportu?
Vaše dijete nakon dugogodišnjeg treniranja raznih sportova, razmišlja o prestanku treniranja?
Prije nego završite sportsku priču, dogovorite besplatan sastanak sa klupskim trenerima i vidite što vam možemo ponuditi.  

TAD TEAM - natjecatelji

LEO LAZAR

Sportski početak
Karate sam počeo trenirati tako što sam pratio moju stariju sestru Antoniu na treninzima. Moja mama Višnja i ja bi smo redovno dolazili gledati njezine treninge, a jednoga dana sam došao u klub i sam probao trenirati. Odmah sam se zaljubio u sport i ta ljubav i danas traje. Pošto su me jako dojmile karate borbe kada sam ih gledao, stvorio sam želju za nastupima u borbama, kasnije sam tu želju sebi i ispunio.

Karate uspjesi
Karate treniram već 14 godina, a moji najveći uspjesi su:

  • odlazak na Svjetsko prvenstvo na Tenerife 2017.godine
  • brončana medalja sa Svjetske lige mladih u Umagu 2019.godine
  • zlatna medalja na Croatia Openu u Rijeci 2021.godine

Malo mi ostaje žala za dva tijesno izgubljena finala na državnom prvenstvu 2019. i 2021.godine. U oba finala sam vodio, no nisam uspio zadržati prednost te sam na kraju završio kao viceprvak.

Sportski idoli
Sportski idoli na koje se najviše ugledam su: Rafael Aghayev (Karate), Muhammad Ali (Boks), Novak Đoković (Tenis), Conor Mcgregor (UFC) i Kobe Bryant (Košarka). A stil sportaša koji najviše preferiram gledati su dominantni napadači (fighteri) u svojim sportovima.

Školski status
Moj školski status je taj da trenutno pohađam 4. razred Salezijanske klasične gimnazije. Želja mi je upisati Kineziološki fakultet u Zagrebu.

Ciljevi za budućnost
Moja najveća sportska dostignuća koja želim ostvariti su seniorska zlatna medalja na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Također bih u mlađe-seniorskoj konkurenciji htio biti prvak države i medaljaš na Europskom prvenstvu.

TIA MAMELEDŽIJA

Sportski početak
Karate sam izabrala zato što sam još od djetinjstva pokazivala interes za bavljenje borilačkim sportom. Već više od 10 godina sam u karate sportu i nisam požalila odluku iz dječjih dana.

Karate uspjesi
Moji najveći ostvareni uspjesi su:

  • Medalje sa državnih prvenstava – od njih nekoliko, najdraža i najznačajnija je ona seniorska koju sam osvojila Na PH-e 2021. (Bronca).
  • Srebro na svjetskom kupu mladih 2016. mi je bio prvi veliki rezultat na međunarodnoj sceni.
  • Također među najznačajnije rezultate spada i nastup na EP-u 2020. godine (Budimpešta) koji sam izborila u kategoriji kadetkinja -54kg.

Sportski idoli
Što se tiče idola, osobno nemam neke idole. Poštujem i cijenim sve uspješne, disciplinirane i ostvarene profesionalne sportaše.

Školski status
Moj školski status je da trenutno pohađam Ekonomsku srednju školu u Rijeci (4. Razred), a namjeravam upisati studij za međunarodne odnose.

Ciljevi za budućnost
Moja velika želja je stati na postolje na Svjetskom ili Europskom prvenstvu. Također želim ostvarivati što veće rezultate i na ostalim velikim međunarodnim natjecanjima. U 2022. godini želim upisati željeni fakultet te ostvariti svoje sportske ciljeve u ovoj godini.

NINO DONADIĆ

Sportski početak
Karate treniram od svoje 4. godine. Premda mi karate nije bio prvi izbor jer sam htio trenirati gimnastiku, što zbog blizine dvorane – što zbog poticaja roditelja odabrao sam karate i karate klub TAD. Od tada do danas je prošlo 13 godina i koliko znam trenutno uživam status najdužeg aktivnog člana kluba (ovo se odnosi na omladinski pogon kluba).

Karate uspjesi
Moji najveći ostvareni uspjesi su:

  • 3 zlata na državnim prvenstvima (Kadetski i Juniorski prvak Hrvatske)
  • Odlazak na Europska prvenstva u Dansku (2019. godine) i Finsku (2021. godine)

Sportski idoli
Nemam neke sportske idole, no imam omiljeni stil sportaša koje volim gledati u svim sportovima. Brzini i dominatni sportaši su moji favoriti u raznim sportovima koje pratim.

Školski status
Moj trenutni školski status je da sam učenik 3. razreda Prve Riječke Hrvatske Gimnazije, a još nisam definitivno odlučio koji faks želim pohađati nakon srednje škole.

Ciljevi za budućnost
Moje želja je da postanem seniorski prvak države što ću pokušati već ove godine. Također u ovoj godini namjeravam postati prvakom Hrvatske u svojoj kategoriji mlađih seniora, plasirati se na EP koje se održava u Češkoj ovog Lipnja i ako bude sve kako planiramo, stati na Europsko postolje.